miercuri, 28 decembrie 2016

LUMEA GANDURILOR



                                      Lumea gandurilor


Cum spuneam si in articolele anterioare ,tot ceea ce exista este energie si la fel ca orice altceva din Univers , gandurile sunt alcatuite si ele  tot din energie.

Ne place sau nu sa credem,  noi functionam exact ca o statie radio care emite in permanenta  frecventa, energia gandurilor noastre si oricat am vrea sa credem ca  gandurile noastre nerostite raman private si ascunse in mintea noastra , acest lucru este total  fals.

Desigur sunt putini cei care  chiar reusesc sa citeasca cu adevarat gandurile altor oameni , dar cu siguranta cu  toti identificam intr-o masura mai mica sau mai mare energia acestor ganduri la nivel subconstient .
Un test foarte simplu pentru a va convinge ,  priviti pe cineva cu atentie si insistenta pe la spate si veti observa ca in cateva secunde persoana   isi va intoarce capul si se va uita la dumneavoastra.
Foarte multi dintre noi am trait  o astfel de experienta.

Adevarul este ca toti suntem conectati la nivel energetic si de aceea  orice eveniment fie el negative sau pozitiv,  indiferent unde pe glob se intampla  este perceput global  la  nivel  de subconstient si suntem afectati  de el.

Faptul ca suntem cu totii conectati ,se manifesta de cele mai multe ori sub forma unor ganduri subtile care trec limita dintre mintea subconstienta si cea constienta ,  astfel devenind active.

Exista studii si experimente de laborator in care oamenii de stiinta au demonstrat in mod repetat ca gandurile pot influenta direct cresterea plantelor , bacteriilor, pot influenta instrumente electronice ,etc, dar studiile stiintifice au aratat  si faptul ca atunci cand energia gandurilor este directionata in mod intentionat , ea poate influenta o alta persoana , indiferent daca aceasta se afla in imediata  apropiere sau la mare distanta  .

Efectul este atat de concret incat poate fi masurat in laborator prin raspunsul galvanic al pielii,  o metoda extreme de sensibila de masurare a schimbarilor electrice la nivelul pielii.

Spre exemplu  , daca persoana care se concentreaza se foloseste de imagini mentale relaxante sau  “active” , ea poate induce o senzatie de calm sau  din contra una de anxietate unei persoane tinta.

Asadar in aceste conditii  va puteti imagina in ce fel va afecteaza propriile dumneavoastra ganduri .
Foarte multi oameni se critica singuri de mult mai multe ori decat se lauda .
Acest dialog interior negativ  va poate face mai mult rau decat credeti .
Aici nu este vorba numai de propria persoana .

Va ti interbat vreodata daca ceilalti oameni va pot citi gandurile si emotiile legate de ei ?

Mintea lor subconstienta sesizeaza incontinuu vibratiile gandurilor voastre.
Vi sa intamplat cu certitudine sa stiti instinctiv cine este la telefon inainte sa raspundeti , sau ca cineva din anturaj sa spuna ceva la care dumneavoastra tocmai  va gandeati.
Acestea nu sunt simple coincidente , ci dovezi  ale manifestarii puterii gandurilor.



Asadar fiinta umana este un sistem deschis, ceea ce inseamna ca este supusa unui permanent transfer si interschimb energetic cu mediul ambiant.


Ea poate transmite energie din propria aura sau sa primeasca energie de la fiintele din jur, in mod inconstient sau constient, voluntar sau controlat.


Acest aspect este foarte important si explica de ce majoritatea oamenilor la care acest transfer energetic se produce fara ca ei sa- si dea seama, se trezesc la sfarsitul zilei cu stari de epuizare fizica si psihica, tensiuni inexplicabile, ganduri ciudate sau sentimente stranii.


De aceea, oamenii trebuie sa constientizeze aceste interactiuni si sa devina capabili sa invete metode de purificare si protectie pentru a evita stari de sanatate fizice si psihice nedorite sau sa apeleze la oameni specializati care prin diferite terapii pot readuce armonia in fiinta.


Aura bioenergetica nu este niciodata statica ci intro permanenta schimbare. Campul bioenergetic al unei fiinte umane primeste permanent influente atat din mediul exterior cat si din mediul interior, de aceea fiecare gand emis de noi poate influenta starea de bine sau nu a campului nostru auric.


Daca emitem ganduri negative, ele vor atrage alte ganduri negative asa cum gandurile pozitive vor atrage alte ganduri pozitive. De aceea este important sa facem tot posibilul sa ne gandim cat mai mult timp posibil in spectrul pozitiv, INDIFERENT CA ESTE VORBA DE PROPRIA PERSOANA SAU DE  ALTCINEVA .


Astfel gandind pozitiv fiinta devine o forta imanenta, propulsoare, purificatoare, avand legatura cu stabilirea relatiilor interumane corecte si cu distrugerea oricaror lucruri ce stanjenesc cursul liber al vietii.


De aceea ca orice pe acest pamant, chiar si gandirea pozitiva se invata, a trai inseamna a invata, si a invata inseamna a trai. Imediat ce am oprit instruirea, ramanem in urma deoarece creierul nostru a fost proiectat pentru activitate, nu pentru stagnare.

Si nu uitati ca... devenim ceea ce gandim!!!

28-12 2016
Psih. Daniel C. Muntean


Danykomio Clinique Therapy
Psihoterapie si Medicina Integrativa
by psih Daniel C. Muntean
Contact:
email: danykomio@yahoo.com
Tel. 0722927176
facebook 


 Copyright © 2008- 2021danykomio | contact [at] danykomio.ro