vineri, 23 decembrie 2016

SIMBOLURILE REIKI



SIMBOLURILE REIKI

Simbolurile sunt prezente in toate disciplinele spirituale, in astrologie, chimie, matematica, fizica, religie si in multe alte domenii.

Le intalnim pretutindeni, in viata de  zi cu zi, exista o mare varietate de simboluri, uneori posibil sa nu le dam atentie.

In REIKI simbolurile sunt sfinte, sacre, transcedentale.

 SIMBOLU REIKI


Este o "cheie" universala care inlesneste deschiderea unei "porti"- sinoleum = puntea dintre mintea noastra constienta si eul superior. Aceste simboluri au fost create, cu scopuri precise, inalt pozitive pentru binele tuturor, neputindu- se manipula cu ele.

Folosirea simbolurilor Reiki fac, ca posibilitatile noastre de utilizare a ENERGIEI UNIVERSALE REIKI, sa fie mult mai mari.
Simbolurile REIKI au functii deosebite si au fost creeate pentru a fi folosite in spiritul daruirii neconditionate a iubirii si dragostei.

Folosirea lor in tratamentele Reiki, ne dau capacitati mai mari de vindecare si dezvoltare personala, avand posibilitatea de a-i ajuta pe altii mai bine si mai rapid.
Simbolurile REIKI si mantrele acestora sunt prezentate la gradul al doilea in Reiki.

In REIKI USUI fiecare simbol reprezinta anumite energii metafizice. Sunt considerate semne caligrafice care si au originea in sanscrita, fie in Kanji, alfabetul japonez.

Formele lor sint vibrationale, tridimensionale, avand nu doar latime si lungime, ci si inaltime sau adancime.

Dimensiunea lor nu este limitata, pot fi oricat de mici sau de mari e nevoie, pentru ca reprezinta o forma de energie spirituala cu constiinta proprie, vibrand cu o frecventa foarte ridicata.

Simbolurile nu reprezinta puterea energiei REIKI, ci un adaos al acesteia, fiind o cale minunata si uimitoare de a ne conecta la aceasta putere superioara.

Primul simbol este cel al vindecarii absente, simbol ce il ajuta pe individ sa creeze o legatura in trecut, prezent si viitor. Este numit SIMBOLUL DE DISTANTA.

Al doilea simbol, SIMBOLUL MENTAL EMOTIONAL, este folosit la eliminarea blocajelor mentale care au provocat boli si stres.

Al treilea simbol SIMBOLUL DE PUTERE, face ca persoana care primeste vindecarea sa atraga catre sine o energie Reiki mai intensa, in functie de necesitati si imprejurari.

Al patrulea simbol SIMBOLUL DE INIMA, simbol predat de anumiti Maestrii, este simbolul ce atrage iubirea universala.


IMPORTANT! Simbolurile REIKI nu pot fi folosite decat dupa imputernicirea spirituala, a procesului de acordaj (initiere).

Fara acordaj, simbolurile nu pot activa energia REIKI !!!

17 11 2008 






Psih. Daniel C. Muntean-.este consultant in domeniul REIKI si Maestru REIKI in sistemele traditionale de vindecare Reiki Usui, Reiki Tibetan si Karuna Reiki , avand 17  ani de experienta in practica si predarea acestei stravechi arte de vindecare .Membru The International Center For Reiki Training.
 






Psihoterapie  si Medicina Integrativa
by psih Daniel C. Muntean
Contact:
email: danykomio@yahoo.com
Tel. 0722927176 

 Copyright © 2008- 2021 danykomio | contact [at] danykomio.ro