marți, 13 decembrie 2016

SUBCONTIENTUL FORTA ASCUNSA A MINTII







PUTEREA MINTII SUBCONSTIENTE-FORTA INTERIOARA CE TRANSFORMA TIPARELE MENTALE-




In acest articol vom discuta despre puterea mintii noastre subconstiente si cum o putem folosi, pentru a deveni aliatul nostru.Pentru a intelege si m ai bine cum putem sa ne imbunatatim starea de sanatate cu ajutorul subconstientului, trebuie inteles de la inceput, ca mintea noastra subconstienta nu deosebeste adevarul de minciuna sau binele de rau.
Subconstientul nostru nu face niciodata judecati critice.

El accepta tot ceea ce i spunem si creeaza realitatea pe care o traim in functie de convingerile noastre. Mintea subconstienta nu stie decat DA.

Ea ne iubeste suficient de mult pentru a ne oferi tot ceea ce ii transmitem prin afirmatiile noastre.
Din fericire ,noi avem posibilitatea de a face alegeri.
Ca exemplu , daca optam in limbajul nostru pentru ganduri de saracie, subconstientul trage concluzia ca acesta este lucrul pe care ni-l dorim.

De aceea, el va continua sa ne ofere aceasta saracie(cu toate conditiile negative care intra sub incidenta acestui concept), pana cand noi shimbam gandurile , cuvintele si convingerile cu altele pozitive.
Un alt exemplu, amintind ce am spus la inceput, ca mintea noastra subconstienta nu deosebeste adevarul de minciuna sau binele de rau, nu este bine sa ne depreciem niciodata prin propriile noastre cuvinte, de genul:"Ce prost sunt", "Mi-e rau", etc.

Daca folosim astfel de expresii, mintea noastra subconstienta le va prelua si dupa o vreme vom ajunge sa ne simtim asa cum ne-am exprimat.


Toata lumea are unele obiceiuri care pot fi depasite. Sa zicem de exemplu, ca ai obiceiul de a te plange sau de a gasi defecte la tine sau la ceilalti, sau obiceiul de a crede ca tu nu ai abilitatile celorlalti , sau de a simtii ca nu esti la fel de bun ca altul, sau ca nu te poti baza pe tine insuti, sau de a nutri orice fel de ganduri asemanatoare sau ganduri de neputinta.

Acestea trebuie alungate imediat si in locul lor puse ganduri pozitive pline de forta benefica. Aminteste-ti ca de fiecare data cand gandesti despre tine ca esti slab, intr-un anume fel, tu faci sa fi asa.
Starile noastre mentale ne fac ceea ce suntem.Observa-te si vezi cat de mult timp irosesti ingrijorandu-te , framantandu-te si plangandu-te.

Cu cat faci mai mult aceste lucruri cu atat este mai rau pentru tine si cei din jurul tau. Exact in momentul in care esti constient ca ai un gand negativ scimba-l imediat cu unul pozitiv.
Daca incepi sa te gandesti la esec, gandeste-te la succes.

Gandul este puterea conducatoare a tuturor vibratiilor vietii si iubirea de sine este cel mai important lucru pe care il poti face, intrucat atunci cand te iubesti pe tine insuti, tu nu ti mai poti face rau nici tie ,nici celorlalti.
Este extrem de important sa invatam sa ne concentram.
Pentru a avea cel mai mare succes intr-o directie trebuie sa fi capabil sa-ti concentrezi toata mintea asupra ideii la care lucrezi.

Persoana care poate sa se concentreze foloseste toate gandurile constructive si le inlatura pe cele distructive.
Subiectul fiind vast, se va intinde pe durata a m ai multe articole.
Va reamintesc ca in paginile siteului www.danykomio.ro gasiti exercitii de relaxare si meditatie pentru schimbarea tiparelor mentale si nu numai..

  .Psih.Daniel C. Muntean
       19-10- 2009

Danykomio Clinique Therapy
Psihoterapie si Medicina Integrativa
by psih Daniel C.Muntean
Contact: mail danykomio@yahoo.com
tel 0722927176

 Copyright © 2008- 2021 danykomio | contact [at] danykomio.ro